Onze diensten

Combine-Energy en haar individuele (installatie)partners zijn op het gebied van duurzame (warmtepomp)technieken aanspreekpunt voor zowel particulieren, bedrijven, projectontwikkelaars, installatiebedrijven en adviseurs voor o.a.:

 • null

  Installeren nieuwe warmtepompinstallaties

  U kunt bij Combine-Energy en haar installatiepartners terecht voor nieuwe warmtepompinstallaties. We installeren hybride, all-electric ready en all-electric warmtepompoplossingen.

 • null

  Inbedrijfstellen nieuwe warmtepompinstallaties

  Combine-Energy stelt nieuwe warmtepompintallaties in bedrijf. We controleren of aan alle installatievoorwaarden is voldaan, regelen de controller in en geven uitleg over de werking.

 • null

  Onderhoud en inspectie

  Combine-Energy inspecteert en onderhoudt warmtepompinstallaties, zodat u jarenlang van comfortabele warmte (en koeling) kunt genieten.

 • null

  Optimaliseren bestaande warmtepompinstallaties

  U kunt Combine-Energy met haar uitvoerige kennis en jarenlange ervaring inschakelen om bestaande warmtepompinstallaties te optimaliseren, zodat een perfecte  balans wordt gevonden tussen comfort en energieverbruik.

 • null

  Toepassen verwarmingsvloeistof

  U kunt Combine-Energy inschakelen om uw verwarmingssysteem te laten vullen met speciale verwarmingsvloeistof. Hiermee verhoogt u het comfort, verlaagt u uw energieverbruik, voorkomt u aantasting van uw installatie en minimaliseert u de kans op bevriezing.

 • null

  Uitvoeren warmteverliesberekeningen

  Via Combine-Energy kunt u een nauwkeurige warmteverliesberekening van uw woning of bedrijfspand laten maken, zodat u exact weet hoeveel vermogen benodigd is om altijd aan de warmtevraag te kunnen voldoen.

 • null

  Oplossen problemen

  U kunt Combine-Energy met haar uitvoerige kennis en jarenlange ervaring inschakelen om problemen met uw warmtepompinstallatie op te lossen. Of het nu gaat om het correct instellen/inregelen of gedeeltelijk of geheel aanpassen van een niet optimaal functionerende installatie: wij zijn er voor u.

 • null

  Advies en ondersteuning

  U kunt Combine-Energy met haar uitvoerige kennis en jarenlange ervaring inschakelen voor advies en ondersteuning, bijvoorbeeld welke oplossing voor uw situatie geschikt is of wanneer er speciale eisen, omstandigheden of uitgangspunten van toepassing zijn. Maar ook als u twijfelt of uw bestaande warmtepompinstallatie correct is geïnstalleerd of ingeregeld.

Meer weten of gebruik maken van onze diensten? Neem contact met ons op!

Contact