Samen inkopen

Slim inkopen kan veel geld besparen. Maar het kost ook veel tijd. En maakt u wel de juiste keuzes, gelet op kwaliteit, service en ondersteuning van de verschillende merken?

Inkoopvoordeel op vele vlakken

Ga je voor maximaal inkoopvoordeel? dan Kies je ook voor Combine Energy.

Gezamenlijk bepalen we de leveranciers, de producten en de kwaliteit. Maar wij doen voor jullie de onderhandelingen.
Uiteraard levert dit financieel voordeel op, zonder dat je tijd verliest met prijsvergelijken en onderhandelen. En ja, wij ontzorgen ook meteen op administratief gebied.

Maar misschien wel het mooiste voordeel, is dat je onderdeel uitmaakt van een volwassen organisatie met een krachtige stem. Wij zijn volwaardig gesprekspartner van de leidende groothandels en fabrikanten, zodat ook jij vooraan staat als het gaat om nieuwe ontwikkelingen, service en ondersteuning.

Bundelen van cijfers

Koop je alleen, of koop je samen?
Ook leveranciers zien liever dat er samengewerkt word.

Combine Energy bundelt de inkoop van de leden en sluit contracten af waarbij het complete pakket aan dienstverlening van groothandels, leveranciers en fabrikanten wordt meegenomen. Naast inkoopafspraken, zoals afspraken op het gebied van factuurcondities, bonussen, betalingscondities en leveringscondities, wordt ook gekeken naar beschikbaarheid, distributie (direct/indirect), fabricaten, performance, service & support, garanties en andere toegevoegde waarden.
Omdat we dit samen doen gaan er ook veel meer deuren open.
Jij als onderdeel van Combine Energy zorgt aansluitend zelf voor je operationele inkoop binnen de gemaakte afspraken.

Daarnaast biedt Combine-Energy ondersteuning bij projectinkopen.

Meer weten over samen inkopen?