Samenwerking is de kracht van Combine-Energy

Samenwerking is de kracht van Combine-Energy.

Niet alleen in inkopen van producten.

Veel belangrijker zijn de uitwisseling van vak- en productkennis, ervaring, do’s en don’ts, maar ook onderling samenwerken is heel belangrijk.
Wij zijn niet alleen maar een platform, maar ook de verbindende factor.

Combine-Energy is de organisatie die contact houdt met de verschillende werkgroepen en platforms. Delen wij ook de de kennis op juist hele andere gebieden: denk aan P&O, recruitment, gebruikersgroepen van de ERP-systemen, benchmark, wagenpark, BIM, ICT-ontwikkelingen, etc.
Daarnaast heeft Combine-Energy de academie waar medewerkers van de aangesloten bedrijven elkaar kunnen treffen in vakopleidingen.

Ook wil Combine-Energy ondersteunen op gebied van innovatie en snel wisselende technieken in de markt.

Maar misschien niet geheel onbelangrijk, met collegiale in- en uitleen helpen we elkaar om tekorten en overschotten in personeelsbezetting op te vangen.

Voordelen voor installateurs en installatiebedrijven

Wij sluiten zelfstandige installateurs (ZZP) en installatie bedrijven aan in ons netwerk die gebruik kunnen maken van:
  • onze expertise op warmtepomp techniek, wateraansluitingen
  • vakopleidingen op diverse niveaus en landelijke erkenningen voor instromers en techniekgenoten
  • begeleid werken door erkend leerbedrijf
  • pool van monteurs per regio
  • opdrachten via ons eigen netwerk
  • inkoopstrategie voor diverse onderdelen

Inkoopvoordeel op vele vlakken

Slim inkopen kan veel geld besparen. Maar het kost ook veel tijd. En maak je wel de juiste keuzes, gelet op kwaliteit, service en ondersteuning van de verschillende merken?

Ga je voor maximaal inkoopvoordeel? Dan kies je ook voor Combine Energy.

Gezamenlijk bepalen we de leveranciers, de producten en de kwaliteit. Maar wij doen voor jullie de onderhandelingen. Uiteraard levert dit financieel voordeel op, zonder dat je tijd verliest met prijsvergelijken en onderhandelen. En ja, wij ontzorgen ook meteen op administratief gebied.

Maar misschien wel het mooiste voordeel, is dat je onderdeel uitmaakt van een volwassen organisatie met een krachtige stem. Wij zijn volwaardig gesprekspartner van de leidende groothandels en fabrikanten, zodat ook jij vooraan staat als het gaat om nieuwe ontwikkelingen, service en ondersteuning.