Opleidingsaanbod

Ons aanbod wisselt geregeld, maar een aantal cursussen en trainingen blijven terugkomen. In samenwerking met enkele partners zijn de volgende trainingen met grote regelmaat beschikbaar:

Warmtepompen voor niet technici

In deze training worden de meest voorkomende componenten van een warmtepompsysteem behandeld en leert u de basisprincipes waarop de warmtepomptechniek berust zodat u zich een voorstelling kunt maken waar de ander het over heeft indien hij of zij technische termen gebruikt.

Basistraining warmtepompen

Tijdens deze training maakt u kennis met warmtepomptechnologie en het monteren van warmtepompsystemen. Na deze training beschikt u over voldoende kennis en vaardigheden van warmtepompsystemen, om deze op basis van geldende normen en leveranciersdocumentatie te monteren.

Waterzijdig inregelen van afgiftesysteem warmtepompen

Door een toename van het aantal lagetemperatuursystemen en warmtepompen wordt het inregelen van installaties steeds belangrijker. Tijdens deze training maakt u kennis met het waterzijdig inregelen van het afgiftesysteem van warmtepompen en leert u hoe u de ontwerpvolumestromen van het systeem kan instellen.

Beng specialist conform NTA8800 methode

Vanaf 1 januari 2021 zijn de methode voor EPC-berekening en energielabel certificaten aangepast volgens de methode NTA8800. Tijdens deze BENG-opleiding leer je middels een online leeromgeving de theoretische kennis van de NTA8800.

Contact