Laat hier uw gegevens achter voor meer informatie of een bezoek aan onze showroom.

Home » Mijn beste keuze » als projectontwikkelaar

Realisatie woningbouwprojecten en utiliteitsbouw

Wij zij een gerenommeerd installatiebureau gespecialiseerd in innovatieve en hoogwaardige warmtepompsystemen. Wij bieden projectontwikkelaars maatwerkoplossingen die garant staan voor een optimaal woon- of werkklimaat gedurende elk seizoen. Wij zijn gespecialiseerd in een volledige projectbegeleiding: van intake tot technische uitwerking en van werkvoorbereiding tot installatie. Of het nu gaat over een woningprojecten, utiliteitsbouw of industriële projecten: Combine Energy helpt u graag op weg met de realisatie van duurzame projecten.

Wilt u nader kennismaken met onze warmtepompen voor projecten? Laat dan hier uw gegevens achter. Wij nemen dan contact op voor meer informatie of het plannen van een bezoek aan onze showroom.

Recent: 31 appartementen voorzien van Thermodynamische warmtepompen

In 31 nieuwbouwappartementen, gelegen aan de Jac. Bloemhof in Hoorn heeft Combine Energy thermodynamische warmtepompen geplaatst. Deze geluidsarme warmtepompinstallaties zorgen voor de verwarming en het tapwater.
Op het platte dak van het complex met 3 bouwlagen zijn per appartementen 3 thermodynamische panelen geplaatst. De binnen units bestaan per appartement uit een Climer TD300-2C boiler van 300 liter met 2 spiralen.

Combine Energy verzorgde het ontwerp van de installatie, de complete voorbereiding inclusief werktekeningen en de volledige installatie.

a

Laat hier uw gegevens achter voor meer informatie of een bezoek aan onze showroom.

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Dit is een verplicht veld
Selecteer een optie

Wij gebruiken de gegevens die u hier achterlaat alleen om uw offerte te kunnen behandelen. Als u besluit af te zien van uw offerte, dan vernietigen wij uw gegevens volgens de wettelijke termijn die hiervoor staat. Bekijk hier ons privacy beleid.

Line-up

Lees hier meer over warmtepompen