Combine Energy is specialist in warmtepompen voor wonen en werken

Vind de warmtepomp die het beste bij uw woning past.

Dan ontvangt u een offerte van de warmtepomp die het beste bij uw woning past. Dit is gratis en verplicht u tot niets.

Home » Mijn beste keuze » als woningbezitter

Als gerenommeerd installatiebureau zijn wij volledig en alleen gespecialiseerd in hybride en full-electric warmtepompen. Omdat wij ons alleen richten op warmtepompinstallaties voor de particuliere en zakelijke markt kunnen wij niet alleen een hoge kwaliteit garanderen, wij staan ook voorop bij alle innovaties op het gebied van duurzaamheid.

De voordelen van een hybride warmtepomp

Een hybride warmtepomp is een thermodynamische of monoblock warmtepomp die u samen met uw bestaande cv-ketel kunt combineren in één installatie. U kunt met een hybride warmtepomp uw huis eenvoudig op een duurzame manier verwarmen en voorzien van warm sanitair tapwater, zonder dat u uw goed werkende cv-combiketel direct hoeft af te danken. De hybride warmtepomp zorgt in deze combinatie namelijk het grootste deel van het jaar voor het verwarmen en eventueel actief koelen van je huis. Alleen bij piekbelasting – dus als er veel warmte nodig is – schakelt de cv-gasketel in. Kies u voor een hybride installatie, dan neemt je gasverbruik voor verwarming dus flink af. Een hybride warmtepomp is bovendien heel eenvoudig te installeren zonder dat daarvoor ingrijpende bouwkundige maatregelen nodig zijn!
Wilt u in een latere instantie alsnog volledig gasloos verwarmen, dan kan uw bestaande hybride installatie, afhankelijk van de gekozen uitvoering, worden uitgebreid naar full-electric.

Helemaal van het aardgas af met een full-electric warmtepomp?

Met een full-electric warmtepompinstallatie worden alle functies van uw gasgestookte cv-ketel overgenomen: het verwarmen van uw woning en het leveren van heet tapwater. Het voordeel is dat uw installatie tot 60 procent minder CO2-uitstoot.

Een full-electric warmtepomp is met name geschikt voor goed geïsoleerde woningen en werkt alleen op stroom. Bij een full-electric warmtepompinstallatie hoort een voorraadvat voor warm water. Deze is ongeveer zo groot als een flinke koelkast.

Om een maximaal rendement te halen uit uw full-electric warmtepomp is het noodzakelijk dat uw woning goed tot zeer goed geïsoleerd is. Dat betekent een goede dak- en vloerisolatie, een gevulde spouwmuur en HR++ glas. Zo kan een full-electric warmtepomp werken met een verwarmingstemperatuur van 30 tot 55 graden. Wanneer een woning niet voldoende is geïsoleerd verliest de warmtepomp te veel warmte en komt de woning niet op de gewenste temperatuur.

Woningen die gebouwd zijn na 2009 zijn doorgaans zeer goed geïsoleerd. Betreft het in uw geval een dergelijke woning, dan kunt u zonder veel aanpassingen overstappen op een full-electric warmtepomp. Is uw woning ouder, maar recent geïsoleerd, dan kan het raadzaam een warmteverliesberekening te laten maken. Hierbij wordt aan de hand van een aantal gegevens berekend welke warmtepomp het beste bij uw woning past. Twijfelt u over de kwaliteit van uw gevel- of dakisolatie, dan kan met een warmtescan worden vastgesteld of uw gevel- of dakisolatie warmte lekt.

Offerte woningbezitter

Ik ben woningbezitter en ontvang op basis van onderstaande gegevens graag een vrijblijvende offerte. De offerte verplicht mij tot niets.

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Beschikt u over een warmteverliesberekening voor de woning?
Selecteer een optie
Welke vormen van isolatie zijn toegepast op de woning?
Selecteer een optie
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Selecteer een optie
Is er een bad aanwezig?
Selecteer een optie
Is er een stort/regendouche aanwezig?
Selecteer een optie
Welk type warmtepomp heeft uw interesse?
Selecteer een optie
Waar wilt u de warmtepomp voor gebruiken?
Selecteer een optie
Dit is een verplicht veld

Wij gebruiken de gegevens die u hier achterlaat alleen om uw offerte te kunnen behandelen. Als u besluit af te zien van uw offerte, dan vernietigen wij uw gegevens volgens de wettelijke termijn die hiervoor staat. Bekijk hier ons privacy beleid.

Line-up

Lees hier meer over warmtepompen