Wilt u als ondernemer verduurzamen? Combine Energy helpt u graag de juiste keuze te maken tussen de juiste hybride of full-electric warmtepomp

Vind de warmtepomp die het beste bij uw bedrijfspand past.

Dan ontvangt u een offerte van de warmtepomp die het beste bij uw bedrijfspand past. Dit is gratis en verplicht u tot niets.

Home » Mijn beste keuze » als ondernemer

Steeds meer ondernemers zien het verduurzamen van hun bedrijfspand als een must. Niet alleen vanwege de energiekosten, maar ook vanwege de bijdrage aan de CO2-reductie. Of het nu gaat over een kantoorpand, bedrijfshal, magazijn of combinatie van bedrijfsactiviteiten: Combine Energy helpt u graag op weg.

Wij zij een gerenommeerd installatiebureau gespecialiseerd in innovatieve en hoogwaardige warmtepompsystemen. Wij bieden MKB-ondernemers maatwerkoplossingen die garant staan voor een optimaal werkklimaat gedurende elk seizoen. Doe de warmtepompcheck en bekijk welke oplossing het beste bij uw onderneming past.

Hybride warmtepomp, de eerste stap naar gasvrij ondernemen

De hybride warmtepomp is een goede eerste stap voor ondernemers die in de toekomst van het gas af willen. De hybride warmtepomp verwarmt uw bedrijfspand en zorgt voor warm tapwater met ondersteuning van de cv-ketel. Dit vraagt niet om een ingrijpende verbouwing. Er is wel een buitenunit nodig voor de hybride warmtepomp, maar de radiatoren hoeven niet aangepast te worden. Dit maakt het relatief makkelijk om op een hybride systeem over te stappen. Tegelijkertijd bespaart u wel tot zo’n 70% aan gas.

Een full-electric warmtepomp voor een optimale verduurzaming

Een full-electric vervangt de cv-ketel en zorgt voor verwarming en warm water. De volledig elektrische warmtepomp is te combineren met vloer- of wandverwarming en radiatoren. De voorwaarde is echter wel dat uw bedrijfspand goed geïsoleerd moet zijn, anders heeft het geen zin. Ook moet u doorgaans zogenaamde ‘lage temperatuur radiatoren’ installeren, tenzij er sprake is van vloerverwarming.

Bouwt u een nieuw bedrijfspand, dan bent u verplicht om uw bedrijfspand duurzaam te verwarmen met een full-electric warmtepomp.

Uw bedrijfspand verwarmen, de overheid investeert mee

Als u investeert in een warmtepomp, dan komt u in aanmerking voor de Investeringssubsidie Duurzame Energie en Energiebesparing (ISDE). Het subsidiebedrag is zo’n 30 procent van de aanschafprijs. Het maximale subsidiebedrag voor een warmtepomp bedraagt € 12.450. Meer informatie hierover vindt u hier.

Naast subsidie is er ook nog de EIA-regeling, speciaal voor ondernemers. Dit is een fiscale regeling waarbij ondernemers de investeringen kunnen aftrekken van de winst om een fiscaal voordeel te krijgen. Maakt uw bedrijf winst, dan kun je zo’n 11 procent terugverdienen op de aanschafprijs van de warmtepomp.

Offerte voor bedrijfspand

Ik ben ondernemer en ontvang op basis van onderstaande gegevens graag een vrijblijvende offerte. De offerte verplicht mij tot niets.

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Welk type warmtepomp heeft uw interesse?
Selecteer een optie
Dit is een verplicht veld

Wij gebruiken de gegevens die u hier achterlaat alleen om uw offerte te kunnen behandelen. Als u besluit af te zien van uw offerte, dan vernietigen wij uw gegevens volgens de wettelijke termijn die hiervoor staat. Bekijk hier ons privacy beleid.

Line-up

Lees hier meer over warmtepompen