Installateurs en installatiebedrijven

Wij sluiten zelfstandige installateurs (zzp) en installatiebedrijven die passen bij het ‘dna’ van Combine-Energy aan op ons netwerk. Als installatiepartner blijft je volledig zelfstandig, maar kun je wel gebruik maken van de voordelen van Combine-Energy.

 • null

  Onze expertise

  Combine-Energy en haar partners hebben zeer veel kennis in huis. Zowel van producten, de techniek en theorie, de installatie-uitgangspunten, het inregelen en de do’s en don’ts. Ook houdt Combine-Energy contact met verschillende werkgroepen en organisaties, waardoor we snel kunnen inspelen op innovaties en snel wisselende inzichten en technieken in de markt.

 • null

  Ondersteuning en advies

  Of het installeren van warmtepompen nou nieuw voor je is, de kennis van de producten en mogelijke oplossingen nog niet op expert-niveau of in geval van complexe, niet-standaard situaties of gewoon even meedenken: je kunt altijd rekenen op ondersteuning en advies.

 • null

  Trainingen en vakopleidingen

  Als partner van Combine-Energy kun je gebruik maken van verschillende trainingen en (vak)opleidingen. Van laagdrempelige uitleg over bepaalde systemen en oplossingen tot expert-trainingen, Combine-Energy biedt deze allemaal aan.

 • null

  Documentatie

  Combine-Energy heeft diverse documenten ontwikkeld. Onder andere installatie-uitgangspunten en checklists waar je als installateur zelf gebruik van kan maken. Maar ook naslagwerken voor je klanten, zodat ze weten hoe hun installatie werkt en hun installatie zelf verder kunnen inregelen.

 • null

  Opdrachten via ons netwerk

  Combine-Energy heeft een groot netwerk en groeiende bekendheid. Partners kunnen gebruik maken van nieuwe leads en opdrachten via Combine-Energy.

 • null

  Inkoopvoordelen

  Door middel van inkoopstrategieën realiseert Combine-Energy bij diverse leveranciers inkoopvoordelen waar je als partner gebruik van kan maken.

 • null

  Winstdeling

  Partners van Combine-Energy onderscheiden zich door kwaliteit, klantgerichtheid, duidelijke communicatie en ondersteuning. Dit bepaalt het succes van Combine-Energy. Een deel van de winst vloeit daarom jaarlijks terug naar al onze partners. Je bent eigen baas, hebt alle voordelen van Combine-Energy zoals hierboven genoemd en daarbij elk jaar ook nog een welverdiende bonus!

Lees hier meer over de cursussen en opleidingen die worden aangeboden

Meer weten of partner worden? Neem contact met ons op!

Contact

Leveranciers

Wij sluiten leveranciers die passen bij het ‘dna’ van Combine-Energy aan op ons netwerk. Als leverancier bent u dan verzekerd van:

 • null

  Kwaliteit

  Met de installatiepartners van Combine-Energy bent u verzekerd van kwalitatief hoogwaardige en gestandaardiseerde installatie van uw producten.

 • null

  Centrale training

  Als leverancier heeft u de mogelijkheid om onze installatiepantners centraal voor te lichten/te trainen. U kunt daarrvoor gebruik maken van ons eigen opleidingslokaal.

 • null

  Terugkoppeling

  U ontvangt gestructureerde goede terugkoppeling en de ervaringen van de installatiepartners van Combine-Energy. Perfecte input voor u om continu te verbeteren.

Meer weten of partner worden? Neem contact met ons op!

Contact