Bent u woningbezitter en wilt u verduurzamen? We helpen u graag verder met het vinden van de warmtepomp die het beste bij u past.

Vind hier alles over
warmtepompen voor
bedrijven, woningbouw,
utiliteitsbouw
en industrie.

Vind hier alles over warmtepompen voor bedrijven, woningbouw, utiliteitsbouw en industrie.

De nieuwe generatie (hybride) warmtepompen van Climer:
• geen buitenunit met ventilator
• geluidloos (0db)
• hybride en full electric

Warmtepompen voor wonen en werken

Een warmtepomp kan de eerste of definitie stap zijn naar duurzaam en gasloos wonen en werken. Met een warmtepomp bespaart u niet alleen op uw energiekosten, maar draagt u ook bij aan het verlagen van de co2 uitstoot. De keuze voor de warmtepomp die het beste bij uw huis of bedrijfspand past is niet altijd even eenvoudig. Moet u kiezen voor een hybride warmtepomp of een full-electric warmtepomp. Daarnaast is het van belang vooraf te bepalen of u de warmtepomp alleen wilt gebruiken voor de verwarming van uw huis of bedrijfsruimte. Allemaal vragen waar Combine Energy graag antwoord op geeft.

Combine Energy is specialist in warmtepompen

Als het gaat over warmtepompen is Combine Energy een buitenbeentje. Als distributeur en installatiebureau zijn wij namelijk volledig en alleen gespecialiseerd in hybride en full-electric warmtepompen voor woningen en bedrijfspanden. Wij richten ons op de volledige ontzorging van het totale installatietraject van hybride en full-electric warmtepompen. Dat betekent dat u kunt rekenen op een degelijke begeleiding van het eerste advies tot en met de definitieve oplevering en inbedrijfstelling. De volledige installatie wordt verzorgd door gecertificeerde installateurs die garant staan voor de beste service van een kwalitatieve installatie.

De thermodynamische warmtepomp is geruisloos

Themodynamische warmtepompen zijn de nieuwe norm. De thermodynamische warmtepomp is geruisloos en biedt veel voordelen. De warmteopname vindt plaats door middel van panelen en niet door middel van een monoblock warmtepomp met ventilator. Daarom is de thermodynamische warmtepomp niet alleen geruisloos (0db), maar ook onderhoudsarm. Combine Energy levert hybride en full-electric thermodynamische warmtepompen van het Europese merk Climer. Kiest u voor een hybride thermodynamische warmtepomp omdat u nog niet van het gas af wilt? De hybride thermodynamische warmtepompen van Climer zijn later uit te breiden naar full-electric.

Thermodynamische warmtepompen zijn geschikt voor de verwarming en warmwatervoorziening in woningen, kantoor- en bedrijfspanden en grootschalige industriële objecten. Lees hier hoe een thermodynamische warmtepomp werkt.

Neem contact op of vraag ons om een offerte

Line-up

Lees hier meer over warmtepompen