Wij leveren en installeren warmtepompen in de regio Alkmaar, Den Helder, Purmerend en Enkhuizen

Home » Wij leveren en installeren warmtepompen in de regio Alkmaar, Den Helder, Purmerend en Enkhuizen

Wij leveren en installeren warmtepompen in de regio Alkmaar, Den Helder, Purmerend en Enkhuizen.
In dit deel van Noord-Holland beschikken wij over gespecialiseerde warmtepompinstallateurs die voor een deskundige installatie kunnen zorgen. Als u hier uw gegevens invult, zorgen wij voor een maatwerkofferte. Wilt u telefonisch contact, laat dan hier een terugbelverzoek achter.

warmtepomp kopen Den Helder

Warmtepomp Weheat Blackbird.

Weheat en Climer hybride en full electric warmtepompen

In de regio Alkmaar, Den Helder, Purmerend en Enkhuizen hebben wij al talloze hybride en full electric warmtepompen van de merken Climer en Weheat geïnstalleerd. Deze warmtepompinstallaties worden gebruikt voor enkel verwarmen, voor enkel sanitair tapwater, of voor een combinatie van verwarming als sanitair tapwater.

De wandairconditioners van Qventi zijn een goed alternatief voor een warmtepomp. Deze zijn geschikt voor het koelen, verwarmen en ontvochtigen van een of meerdere ruimtes, of een complete woning of bedrijfspand. Wij kunnen van Qventi diverse uitvoeringen wandairconditioners leveren en installeren.

Of het nu gaat over een woning of bedrijfspand in de regio Alkmaar, Den Helder, Purmerend of Enkhuizen: Wij helpen u graag de beste keuze te maken.

De thermodynamische warmtepomp heeft veel voordelen

De Climer Thermodynamische warmtepompen hebben, ten opzichte van warmtepompen met een actieve ventilator, veel voordelen. Ze zijn onderhoudsvrij, geluidsarm en geschikt voor het verwarmen en de warmwatervoorziening in woningen en kantoor- of bedrijfspanden.

De Climer thermodynamische warmtepomp kan geïnstalleerd worden in een hybride opstelling, in combinatie met uw bestaande CV-ketel. Een hybride thermodynamische warmtepomp kan in de meeste gevallen later uitgebreid worden naar een full electric oplossing. Wilt u direct van het gas af, dan is een full-electric thermodynamische warmtepomp de beste oplossing. Onze installateurs in de regio Alkmaar, Den Helder, Purmerend en Enkhuizen beschikken over de vakkundigheid die nodig is voor de installatie van een thermodynamische warmtepomp. Hier kunt u meer lezen over de thermodynamische warmtepomp van Climer.

warmtepomp kopen Alkmaar

Climer thermodynamische warmtepomp.

warmtepomp kopen Enkhuizen

De wandairco’s van Qventi zijn een goed alternatief voor een warmtepomp.

Als u hier uw gegevens invult, zorgen wij voor een maatwerkofferte. Wilt u telefonisch contact, laat dan hier een terugbelverzoek achter.

Tijdelijke actieprijzen op diverse modellen warmtepompen van Climer

Wij zijn onder andere distributeur en installateur van Climer warmtepompen. Om snel aan de groeiende vraag van warmtepompen te kunnen voldoen, houden wij voorraad in Nederland. Door grootschalige inkoop kunnen wij nu bepaalde modellen warmtepompen van Climer aanbieden tegen een zeer scherpe prijs. Deze modellen zijn van een zeer recente productiedatum en worden geleverd met een volledige garantie. Deze aanbieding geldt zolang de voorraad strekt. Lees hier meer over onze tijdelijke prijsverlaging.

Keuring en inspectie warmtepompen

In een warmtepomp zit veel elektronica wat goed ingesteld moet worden. Daarom is voor het installeren veel kennis en ervaring nodig. Ook kan veel misgaan in het traject van de keuze, installatie en klachtenafhandeling bij disfunctioneren van een warmtepompinstallatie.

Heeft u als fabrikant, installateur of eindegebruiker behoefte aan een objectieve inspectie of keuring van een warmtepompinstallatie. Met een keuring of inspectie leggen wij het functioneren van en de gebreken aan een warmtepomp nauwkeurig vast in woord en beeld. Lees hier meer over een objectieve keuring of inspectie van warmtepompinstallaties.

warmtepomp kopen Purmerend

Warmtepomp Weheat Sparrow.

Offerte

Ik ontvang op basis van onderstaande gegevens graag een vrijblijvende offerte. De offerte verplicht mij tot niets.

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Beschikt u over een warmteverliesberekening voor de woning?
Selecteer een optie
Welke vormen van isolatie zijn toegepast op de woning?
Selecteer een optie
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Selecteer een optie
Is er een bad aanwezig?
Selecteer een optie
Is er een stort/regendouche aanwezig?
Selecteer een optie
Welk type warmtepomp heeft uw interesse?
Selecteer een optie
Waar wilt u de warmtepomp voor gebruiken?
Selecteer een optie
Dit is een verplicht veld

Wij gebruiken de gegevens die u hier achterlaat alleen om uw offerte te kunnen behandelen. Als u besluit af te zien van uw offerte, dan vernietigen wij uw gegevens volgens de wettelijke termijn die hiervoor staat. Bekijk hier ons privacy beleid.

Lees hier meer over warmtepompen