Uw warmtepompinstallateur voor Leeuwarden, Franeker, Dokkum en Drachten

Home » Uw warmtepompinstallateur voor Leeuwarden, Franeker, Dokkum en Drachten

Als specialist in warmtepompen richten wij ons op het gebied Leeuwarden, Franeker, Dokkum en Drachten.
In dit deel van Friesland beschikken wij over gekwalificeerde installateurs die garant staan voor een deskundige installatie van uw warmtepomp. Als u hier uw gegevens invult, zorgen wij voor een maatwerkofferte. Wilt u telefonisch contact, laat dan hier een terugbelverzoek achter.

warmtepomp kopen franeker

Warmtepomp Weheat Blackbird.

Hybride en full electric warmtepompen van Climer, Weheat

Wij leveren in de regio Leeuwarden, Franeker, Dokkum en Drachten hybride en full electric warmtepompen van de merken Climer en Weheat. Afhankelijk van uw wensen leveren wij warmtepompen voor alleen verwarming, voor alleen sanitair tapwater, of voor een combinatie van verwarming als sanitair tapwater.

Wij leveren en installeren ook wand airconditioners van Qventi. Deze zijn geschikt voor het koelen, verwarmen en ontvochtigen van een of meerdere ruimtes, of een complete woning of bedrijfspand.

Of het nu gaat over een woning of bedrijfspand in de regio Leeuwarden, Franeker, Dokkum of Drachten: Wij helpen u graag de beste keuze te maken.

De thermodynamische warmtepomp biedt veel voordelen

Thermodynamische warmtepompen van Climer bieden veel voordelen ten opzichte van warmtepompen met een actieve ventilator. Ze zijn geluidsarm, onderhoudsvrij en geschikt voor de verwarming en warmwatervoorziening in woningen en kantoor- of bedrijfspanden.

De thermodynamische warmtepomp van Climer kan toegepast worden in een hybride opstelling, in combinatie met uw bestaande CV-ketel. Een hybride thermodynamische warmtepomp kan in de meeste gevallen later omgezet worden naar een full electric oplossing. Wilt u direct van het gas af, dan is een full-electric thermodynamische warmtepomp de beste oplossing. Uiteraard hebben onze installateurs de regio Leeuwarden, Franeker, Drachten en Dokkum ook de specialistisch kennis die nodig is voor de installatie van een thermodynamische warmtepomp. Hier kunt u meer lezen over de thermodynamische warmtepomp van Climer.

warmtepomp kopen leeuwarden

Climer thermodynamische warmtepomp.

warmtepomp kopen drachten

De wandairco’s van Qventi zijn een goed alternatief voor een warmtepomp.

Als u hier uw gegevens invult, zorgen wij voor een maatwerkofferte. Wilt u telefonisch contact, laat dan hier een terugbelverzoek achter.

Tijdelijke prijsverlaging op bepaalde modellen Climer warmtepompen

Wij zijn onder andere distributeur en installateur van Climer warmtepompen. Om snel aan de groeiende vraag van warmtepompen te kunnen voldoen, houden wij voorraad in Nederland. Door grootschalige inkoop kunnen wij nu bepaalde modellen warmtepompen van Climer aanbieden tegen een zeer scherpe prijs. Deze modellen zijn van een zeer recente productiedatum en worden geleverd met een volledige garantie. Deze aanbieding geldt zolang de voorraad strekt. Lees hier meer over onze tijdelijke prijsverlaging.

Keuring en inspectie warmtepompen

Voor de installatie van een warmtepomp is veel deskundigheid en vakmanschap nodig. Een warmtepomp heeft veel elektronische componenten en moet ingeregeld worden. De kwaliteit van het geleverde is mede afhankelijk van het merk en type. Er kan veel misgaan in het traject van keuze voor, installatie van en klachtenafhandeling bij disfunctioneren van een warmtepompinstallatie.

Heeft u als fabrikant, installateur of eindegebruiker behoefte aan een objectieve inspectie of keuring van een warmtepompinstallatie. Met een keuring of inspectie leggen wij het functioneren van en de gebreken aan een warmtepomp nauwkeurig vast in woord en beeld. Lees hier meer over een objectieve keuring of inspectie van warmtepompinstallaties.

warmtepomp kopen dokkum

Warmtepomp Weheat Sparrow.

Offerte

Ik ontvang op basis van onderstaande gegevens graag een vrijblijvende offerte. De offerte verplicht mij tot niets.

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Beschikt u over een warmteverliesberekening voor de woning?
Selecteer een optie
Welke vormen van isolatie zijn toegepast op de woning?
Selecteer een optie
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Selecteer een optie
Is er een bad aanwezig?
Selecteer een optie
Is er een stort/regendouche aanwezig?
Selecteer een optie
Welk type warmtepomp heeft uw interesse?
Selecteer een optie
Waar wilt u de warmtepomp voor gebruiken?
Selecteer een optie
Dit is een verplicht veld

Wij gebruiken de gegevens die u hier achterlaat alleen om uw offerte te kunnen behandelen. Als u besluit af te zien van uw offerte, dan vernietigen wij uw gegevens volgens de wettelijke termijn die hiervoor staat. Bekijk hier ons privacy beleid.

Lees hier meer over warmtepompen