Warmtepomp aanschaffen in de regio Naarden, Weesp, Hilversum en Laren

Home » Warmtepomp aanschaffen in de regio Naarden, Weesp, Hilversum en Laren

Woont u in de regio Naarden, Weesp, Hilversum en Laren en wilt u een warmtepomp aanschaffen?
Wij zijn gespecialiseerd in warmtepompen en beschikken in het Gooi over gespecialiseerde warmtepompinstallateurs die voor een vakkundige installatie kunnen zorgdragen. Als u hier uw gegevens invult, zorgen wij voor een maatwerkofferte. Wilt u telefonisch contact, laat dan hier een terugbelverzoek achter.

warmtepomp kopen Weesp

Warmtepomp Weheat Blackbird.

Weheat en Climer hybride en full electric warmtepompen

Wij leveren en installeren Weheat en Climer hybride en full electric warmtepompen. Deze warmtepompinstallaties worden gebruikt worden voor enkel verwarmen, voor enkel sanitair tapwater, of voor een combinatie van verwarming als sanitair tapwater.

De wandairconditioners van Qventi zijn een goed alternatief voor een warmtepomp. Deze zijn geschikt voor het koelen, verwarmen en ontvochtigen van een of meerdere ruimtes, of een complete woning of bedrijfspand. Wij kunnen van Qventi diverse uitvoeringen wandairconditioners leveren en installeren.

Of het nu gaat over een woning of bedrijfspand in de regio Naarden, Weesp, Hilversum en Laren: Wij helpen u graag de beste keuze te maken.

De thermodynamische warmtepomp heeft veel voordelen

De Climer Thermodynamische warmtepompen zijn geluidsarm, onderhoudsvrij. Ze hebben ten opzichte van warmtepompen met een actieve ventilator, veel voordelen. Ze zijn van Europese kwaliteit, kunnen in meerder opstellingen geplaatst worden en zijn geschikt voor het verwarmen en de warmwatervoorziening in woningen en kantoor- of bedrijfspanden.

De Climer thermodynamische warmtepomp kan geïnstalleerd worden in een hybride opstelling, in combinatie met uw bestaande CV-ketel. Een hybride thermodynamische warmtepomp kan in de meeste gevallen later uitgebreid worden naar een full electric oplossing. Wilt u direct van het gas af, dan is een full-electric thermodynamische warmtepomp de beste oplossing. Onze installateurs in de regio Naarden, Weesp, Hilversum en Laren beschikken over de vakkundigheid die nodig is voor de installatie van een thermodynamische warmtepomp. Hier kunt u meer lezen over de thermodynamische warmtepomp van Climer.

warmtepomp kopen Laren

Climer thermodynamische warmtepomp.

warmtepomp kopen Hilversum

De wandairco’s van Qventi zijn een goed alternatief voor een warmtepomp.

Als u hier uw gegevens invult, zorgen wij voor een maatwerkofferte. Wilt u telefonisch contact, laat dan hier een terugbelverzoek achter.

Tijdelijke actieprijzen op diverse modellen warmtepompen van Climer

Wij zijn onder andere distributeur en installateur van de complete line up Climer warmtepompen. Door grootschalige inkoop kunnen wij nu bepaalde modellen warmtepompen van Climer aanbieden tegen een zeer scherpe prijs. Deze modellen zijn van een zeer recente productiedatum en worden geleverd met een volledige garantie. Deze aanbieding geldt zolang de voorraad strekt. Lees hier meer over onze tijdelijke prijsverlaging.

Keuring en inspectie warmtepompen

Omdat er in een warmtepomp veel elektronica zit wat goed ingesteld moet worden, is een vakkundige installatie belangrijk. Maar helaas kan er ook veel misgaan in het traject van de keuze, installatie en klachtenafhandeling bij disfunctioneren van een warmtepompinstallatie.

Heeft u als fabrikant, installateur of eindegebruiker behoefte aan een objectieve inspectie of keuring van een warmtepompinstallatie. Met een keuring of inspectie leggen wij het functioneren van en de gebreken aan een warmtepomp nauwkeurig vast in woord en beeld. Lees hier meer over een objectieve keuring of inspectie van warmtepompinstallaties.

warmtepomp kopen Naarden

Warmtepomp Weheat Sparrow.

Offerte

Ik ontvang op basis van onderstaande gegevens graag een vrijblijvende offerte. De offerte verplicht mij tot niets.

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Beschikt u over een warmteverliesberekening voor de woning?
Selecteer een optie
Welke vormen van isolatie zijn toegepast op de woning?
Selecteer een optie
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Selecteer een optie
Is er een bad aanwezig?
Selecteer een optie
Is er een stort/regendouche aanwezig?
Selecteer een optie
Welk type warmtepomp heeft uw interesse?
Selecteer een optie
Waar wilt u de warmtepomp voor gebruiken?
Selecteer een optie
Dit is een verplicht veld

Wij gebruiken de gegevens die u hier achterlaat alleen om uw offerte te kunnen behandelen. Als u besluit af te zien van uw offerte, dan vernietigen wij uw gegevens volgens de wettelijke termijn die hiervoor staat. Bekijk hier ons privacy beleid.

Lees hier meer over warmtepompen